
هزینه مقالات کنفرانسی
در این مقاله میخواهیم درباره مقالات کنفرانسی و هزینه چاپ مقالات کنفرانسی بحث کنیم. ابتدا نیاز است تا از تعریف مقالات کنفرانسی و تعاریف مرتبط دیگر آگاه شده و سپس به سایر موارد بپردازیم.
تعریفی از کنفرانس
در تعریف کلی کنفرانس میتوان اینگونه بیان کرد که: “کنفرانس یک همایش یا جلسهای است که در آن افرادی دارای علم و فن، حول محور موضوعی مشخص گرد هم آمده و به تبادل تجربه، دانش و اطلاعات خود میپردازند. فعالیت و موضوعات مطرح در کنفرانسها، گسترهای بزرگ از علوم مختلف را مانند رشتههای علمی، فنی و هنری را در بر میگیرد.
کنفرانسهای علمی اینگونه است که به میزبانی و یا اسپانسرینگ یک مرکز علمی، مجموعه دانشگاهی، مرکز تحقیقاتی یا پژوهشگاه همایشی با موضوعی مشخص برگزار میگردد. تمامی محققان، اساتید و پژوهشگران آن حوزه میتوانند در این همایش حضور یافته و دستاوردهای خود را با دیگران مطرح نمایند.
یکی از ویژگی مقالات کنفرانسی این است که دانشجویانی که تمایل به مشارکت در کنفرانس و چاپ مقالات کنفرانسی را دارند میتوانند درخواست حضور خود را در این همایشها مطرح نمایند.
تعریف مقالات کنفرانسی
در واقع مقالات کنفرانسی به آن دسته از مقالات اشاره دارد که هدف از نگارش آنها پذیرش گرفتن از یکی از کنفرانسهای علمی میباشد. کنفرانسهای علمی به طور معمول به شکل سالانه یا هر دو سال یکبار در حوزههای تخصصی و علمی برگزار میشوند.
ارائه کنفرانس در این محافل قاعدتا مشروط به گرفتن پذیرش از کنفرانسهای علمی میباشد. ارائه میتواند به صورت شفاهی، به صورت بحث و گفتگو یا با ارائه به وسیله یک پوستر باشد. همانطور که میدانید این دست از مقالات روشی مهم در جهت تبادل ایدههای نو و پرزنت کردن کارهای جدید تحقیقاتی میباشد تا علاوه بر آشنا شدن با افراد جدید در حوزههای مرتبط، بتوان در مسیر پیشرفت گامهای بلندتری نهاد.
مقالات کنفرانسی از دو بخش ارائه شفاهی و سندی مکتوب به صورت هم زمان تشکیل میشود. قبل از آنکه فرآیند ارائه مقالات کنفرانسی آغاز شود به طور معمول از متقاضی درخواست میگردد تا در جهت بررسی توسط داوران و ویراستاران یک نمونه از کپی کار خود را ارسال نماید.( شما در حال مظالعه هزینه مقالات کنفرانسی هستید)
نگارش مقالات کنفرانسی
تمامی پژوهشگران و محققان میدانند که نگارش مقالات پژوهشی و تحقیقاتی کار آسانی نیست. ممکن است تا نیاز باشد ماهها در طی پژوهش و تحقیق وقت صرف گردد تا هدف مد نظر از نگارش مقالات محقق شود.
نگارش مقالات کنفرانسی نیز از این قاعده مستثنی نیست. این مقالات دارای چهارچوب و اصول خود بوده و باید اطلاعات کافی از نحوه و روش نگارش مقالات کنفرانسی داشت.
همانطور که میدانید مقالات کنفرانسی شامل یک سند مکنوب و یک سخنرانی شفاهی میباشد. احتمال این موضوع وجود دارد که از شما قبل از حضور یافتن در کنفرانس درخواست شود تا نسخهای از مقاله خودتان را ارائه دهید. به همین علت است که مقالات شما بایستی از آییننامه مرتبط با مقالات دانشگاهی و پرزنت شفاهی تبعیت کند. ( شما در حال مظالعه هزینه مقالات کنفرانسی هستید)
اگر تمایل دارید تا مقالات کنفرانسی نگارش کنید باید نکات زیر را در رابطه با داشتن آمادگی قبل از نگارش و حضور در کنفرانس در نظر داشته باشید:
- مقالات مشابه با موضوع و رشته خودتان را مطالعه کنید تا با سبک نگارش، نحوه پیشبرد تحقیق، یافتهها، حقایق و غیره آشنا شده و بتوانید تا ذهنیت مناسبی نسبت به نحوه انجام مقالات خودتان داشته باشید.
- از اینترنت به عنوان یک منبع گسترده برای آشنایی هر چه بیشتر با موضوع انتخابی خودتان در جهت نگارش مقالات کنفرانسی به خوبی استفاده نمایید.
- انواع نمودار، تصاویر، جداول، تحلیل و آمار و ارقام را با دقت مطالعه کنید تا با آنها آشنا شده و در صورت نیاز بتوانید از آنها در مقالات خود استفاده نمایید.
- قالب و نحوه نگارش مقالات توسط دبیرخانه هر کنفرانس ارائه شده و میتوان آنها را از وبسایت کنفرانس دانلود کرد.
- قوانین و مقررات هر کنفرانس نیز در وبسایت آن قابل دسترس بوده و توصیه میشود تا آنها را مطالعه کنید.
- میتوانید از نرمافزارهایی مانند PowerPoint و Prezi برای پرزنت مقالات خود استفاده نمایید.
- متنی را که برای سخنرانی خود میخواهید ایراد کنید از پیش آماده نمایید.
مقالات کنفرانسی شامل چه بخشهایی است؟
شش مورد وجود دارد که در تمامی مقالات مورد نیاز هستند و برای اطمینان حاصل کردن از فرمت و قالب مد نظر هر کنفرانس بایستی به وبسایت آن کنفرانس مراجعه نمایید:
- چکیده مطلب
- بیان مسئله / مقدمه مقاله
- ارائه پیشینه مرتبط با پژوهش
- روش پیشنهادی
- تجزیه و تحلیل دادهها و نتایج تجربی
- نتیجهگیری
- منابع
نکات مهم در رابطه با کنفرانسها و مقالات کنفرانسی
- دبیرخانه کنفرانس مهلت مشخصی را برای ارسال مقالات (چکیده مقالات) مرتبط اعلام میدارد و تمامی متقاضیان باید در این بازه زمانی مشخص، مقالات خود را ارسال نمایند.
- میتوان از طریق سایت مرتبط با کنفرانس، ثبتنام خود را انجام دهید.
- مقالاتی که ارائه با پوستر دارند نیز برای تایید به وسیله دبیرخانه باید در مهلت مشخص ارسال شده و تائیدیه خود را دریافت نمایند.
- پس از داوری اولیه اگر نیاز به
- وابسته به دبیرخانه کنفرانس و تعداد شرکتکنندگان به طور معمول 20 تا 30 دقیقه به هر نفر برای ارائه حضوری مقالات و پاسخ به سوالات زمان داده میشود.
- به دلیل زمانبر بودن ارائه حضوری، به صورت کلی تعداد محدودی از متقاضیان که مقالات آنها دارای بار علمی مناسبی میباشد، برای آن پذیرفته میشوند.
- “برخی” از کنفرانسها مقالاتی را که پذیرفته شدهاند در قالب یک کتاب چاپ کرده و در کنار گواهی شرکت برای شرکتکنندگان ارسال مینمایند.
- داوری کنفرانسها نسبت به ژورنالها آسانتر است اما ارزش علمی آنها کم نمیباشد.
- میتوان از هر پایاننامه یک یا چند مقاله کنفرانسی متفاوت استخراج نمود.
- در حال حاضر 0.5 تا 1 نمره از قسمت پژوهشی مرتبط با پایاننامه کارشناسی ارشد را میتوان از طریق ارائه مقالات کنفرانسی دریافت نمود.
شرکت در کنفرانس علمی چه مزیتهایی را داراست؟
شما با شرکت کردن در کنفرانس و ارائه مقالات کنفرانسی، علاوه بر آشنایی با چهرههای علمی و برتر میتوانید گواهینامهای بنا بر حضورتان در این کنفرانسها دریافت نمایید و اگر مقالات شما در زمره برترین مقالات حاضر در کنفرانس قرار بگیرد، امکان تقدیر از شما با اهدای تندیس وجود خواهد داشت.
همچنین در برخی از کنفرانسها مقالات برتر به صورت رایگان در ژورنالهای علمی به چاپ رسیده و سایر مقالات بنا به درخواست متقاضی میتواند با پرداخت هزینه مربوطه به ژورنالها به چاپ برسد. این ژورنالها میتواند داخلی یا خارجی باشند.
هزینه مقالات کنفرانسی
هزینه ارسال مقالات کنفرانسی به کنفرانسهای علمی خارج از کشور
هزینه این موضوع بنا به درخواست متقاضی، کشور و کنفرانس مورد نظر متغیر میباشد و ارائه یک بازه مشخص برای آن کار دشواری خواهد بود. شما میتوانید در جهت اطلاع و آگاهی یافتن از هزینهها در بخش گفت و گو سایت تزایران درخواست خود را مطرح نموده و یا با کارشناسان ما در موسسه تزایران تماس حاصل فرمایید.